Закарпатська кухня формувалася віками під впливом історичних факторів. Отож закономірно, що вона носить інтернаціональний характер. Кожна з національних меншин, що проживають у Закарпатті, внесла в закарпатську кухню власні, відмінні від інших страви і специфіку приготування. Закарпатці дуже люблять запашну і гострувату їжу і активно використовують червону паприку “папригу” і чорний перець “попер”, а також часник, цибулю, кмин, і всяку пряну зелень – “чабрик” (чебрець, тим’ян), “зеллер” (селеру), кріп, петрушку. Також закарпатській кухні властиво використовувати соуси – найчастіше сметанний, грибний і томатний. Запрошуємо в наш ресторан скуштувати справжню закарпатську кухню, що стане чудовим атрибутом відпочинку в Карпатах!