Справжні майстри готові поділитися з Вами своїм вмінням та навчити виготовляти не тільки тверді сири, але й м`які. Ми пропонуємо для навчання приготувати сир третього класу з вологістю 46-82%. Ви візьмете участь у всьому процесі приготування від початкової сировини (молока) і до витримки вже готового сиру. Зроблений вами сир ви можете забрати як сувенір і корисний смаколик для вашої сім’ї. Якість сиру більше ніж у інших молочних продуктів залежить від якості молока, з якого він зварений. Саме тому для приготування використовується коров`яче, козяче та овече молоко і лише природні ферменти. Адже на еко-курорті «ІЗКІ» ми стежимо за тим, щоб наші відвідувачі вживали лише екологічно чисту продукцію, яка виробляється в екологічно чистому Межигірському районі Закарпатської області. Наші корови вживають лише екологічно чисту траву, що росте на висоті близько 750 метрів над рівнем моря. За час проведення майстер-класу фахівці не тільки покажуть, а й навчать Вас виготовляти сир. Поділяться тонкощами та секретами як саме зберігати сир належним чином без втрати його смакових властивостей та якості. Також ви матимете можливість скуштувати 10 видів авторських сирів, які виготовляються лише у нас на сироварні.

-         Майстер-клас із сироваріння з дегустацією – 250 грн

(вино чи трав'яний чай, воскування сиру та виготовлення "Рікотта")

Тривалість: 90 - 120 хв.

-         Екскурсія на сироварню – 100 грн.

(дегустація з вином, сироваріння, погріб)

Тривалість: 30- 40 хв.

-    Екскурсія на сироварню - 150 грн.

(дегустація з трав'яним чаєм,сироварня, погріб)

Тривалість: 30-40 хв.

-         Сири (молоді з ніжним смаком і насичені витримані старі сири)

-         Домашнє вино

 

-         Мед  

Запрошуємо гостей еко курорту «IZKI»

На території курорту безліч цікавих і корисних майстер-класів! Не лише дітей, а й дорослих і усі сім’ї запрошуємо - «творити гарне та смачне разом з нами.